Over mij

Mijn naam is, zoals de url wellicht al een beetje verklapt, Barbara Lodewijks. Samen met mijn man, twee dochters en hond woon ik in het hart van het mooie Zaltbommel.

Mijn liefde voor fotografie is rond de millenniumwissel ontstaan. Ik was geïnteresseerd in de beginselen en heb toen een basiscursus gevolgd. Foto’s maken en ze vervolgens in de doka zelf ontwikkelen. Zwart-wit, veel romantischer wordt het niet.

Vijf jaar later kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Die droeg ik bijna altijd bij me. Privé, maar ook in verschillende marketingfuncties die ik sindsdien bekleedde. Zakelijke fotografie trok ik graag naar me toe – vooral zakelijke portretten en events.

In 2017 was het tijd om bewust op zoek te gaan naar mijn passie. Daarom schreef ik me in bij de fotovakschool. Sindsdien ben ik definitief om. 

Mijn kracht zit hem vooral in het pakken van de juiste moment en mensen vastleggen zoals ze zijn. Of ze nu graag op de foto gaan of niet; ik probeer altijd een aangename en comfortabele setting te creëren. Het leidt tot betere foto’s en fijne reacties van mijn opdrachtgevers.

Naast portretten maak ik graag (bedrijfs)reportages en fotografeer ik events. 

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je met plezier over mijn werkwijze of laat je voorbeelden van mijn werk zien.